Veksø-Taulov I/S

I løbet af 2013 har Ajcon renoveret Veksøs administration i Taulov, Frederericia.

Ajcon startede i foråret 2013 med at tilbygge 600 m² til eksisterende administration. Som facadeløsning blev der valgt en mørk planplade fra Cembrit, delt op i felter med 8 mm luft imellem. Vinduer er i aluminium. Indvendigt er væggene lyse og med lette glaspartier, gulvet er belagt med tæppefliser og nedhængt loft i mineraluld.

Veksø ønskede at få samme udtryk i eksisterende administration, dette blev udført i sommeren 2013.

Sidst på året blev den eksisterende facade udskiftet til samme planplade som tilbygningen.

Administrationen står nu som en helhed både inde og ude. Prikken over i'et er indgangspartiet med fuld lofthøjde, glas fra gulv til loft, så man kigger ind i den nye åbne reception med tilhørende lounge.

Tilbage til oversigten
Printer Friendly and PDF

Byggefakta

Kunde: 
Veksø-Taulov I/S
By: 
Taulov, Frederericia

Har du brug for rådgivning?

Kontakt Christian Wihrs

4030 7069

Skriv til Christian

Har du brug for en specifik medarbejder?

Find den rette her