Det siger kunderne

Kompetent projektstyring og kommunikation i øjenhøjde.

Blue Water Shipping - gennemtænkte transportløsninger

”Ajcon er en troværdig og professionel samarbejdspartner, der lever op til vores kriterier for kvalitet og pris. Ajcon leverer efter aftale og til aftalte tidspunkt. Der er ikke en finger at sætte på det. Vi er godt tilfredse”
Claus Gutfeldt, Projektleder

Ajcon A/S har bygget flere gange for Blue Water Shipping, senest i 2015, med opførelsen af en ny godsterminal på 15.100 m2 i Taulov, der håndterer store mængder af søfragt gods. Med 100 porte er den moderne terminal omdrejningspunkt for import, eksport og distributionen i Jylland med daglige forbindelser til de øvrige danske terminaler. Der har i byggeprocessen været stor fokus på den interne logistik, scanningssystemer og automatisering af processer.

”Det er vigtigt, at man føler sig i trygge hænder, når man bygger nyt. Vores valg faldt på Ajcon, da de opfylder vores kriterier for troværdighed, kvalitet og pris. Vi har haft et meget positivt samarbejde med Ajcon, som oprettede en arbejdsstation til os på pladsen. Der var således base for, at vi jævnligt kunne udveksle en masse ideer og sager, som vi løbende kunne få bearbejdet og vendt. På den måde fik vi flere løsningsforslag på bordet. Vores samarbejde har været karakteriseret ved en god kommunikation på alle niveauer. Ajcon påtager sig de aftalte opgaver, og der er ikke noget der bliver skubbet tilbage til os. Ajcon er en troværdig og professionel samarbejdspartner, der lever op til vores kriterier for kvalitet og pris. Ajcon leverer efter aftale og til aftalte tidspunkt. Der er ikke en finger at sætte på det. Vi er godt tilfredse.”

Ajcon A/S har også opført kontor- og lagerprojekt for Blue Water Property A/S i Greve.

Læs mere om byggeri til transportsektoren her


Tilbage til oversigten
Print Friendly, PDF & Email
Blue water shipping greve
Blue water shipping kolding

Har du brug for rådgivning?

Kontakt

Christian Wihrs

Adm. Direktør

4030 7069

Skriv til Christian

Har du brug for en specifik medarbejder?

Find den rette her