Catering Engros - Middelfart

Ajcon udvidelse for Catering Engros

Catering Engros har i 2016 udvidet sit lager i Middelfart med 1.300 m2. Den nye bygning er indrettet med både kølelager, tørlager og trucklager. I 2014 udvidede Ajcon den samme bygning, og Catering Engros er altså en kunde, der har fortsat sit samarbejde med Ajcon, i takt med virksomhedens ændrede behov. Levering og montering af sandwichpaneler har vi udført med vore egne håndværkere, som en fast del af vores kvalitetsbyggeri der er projekteret af vores interne tegnestue - Ajcon Project. http://ajcon.dk/ajcon-project

Catering Engros koncernen er en af Danmarks største udkørende foodservice-grossister, og opgaven ligger i kølvandet af Ajcons strategiske satsning på netop catering segmentet.

Catering Engros vision er at blive Danmarks største og bedste foodservice leverandør. Virksomheden er en del af FoodService Danmark, som ejes af Dagrofa, en af Danmarks største dagligvarekoncerner. Catering Engros har mere end 100 lastbiler og flere lagerterminaler på centrale placeringer i Danmark. Koncernen har en årlig omsætning på 1,8 mia. kr.

Tilbage til oversigten
Print Reference

Byggefakta

Byggeri: 
Køle-, tør- og trucklager
Kunde: 
Foodservice Danmark A/S
Byggeår: 
2016
Areal: 
1.400 m2
By: 
Middelfart

Har du brug for rådgivning?

Kontakt

Christian Wihrs

Adm. Direktør

4030 7069

Skriv til Christian

Har du brug for en specifik medarbejder?

Find den rette her