Humlum Brød A/S - Hjerm

Ajcon har udført en udvidelse og ombygning af Humlum Brød's produktionsbygninger.

Bygningen er udført i betonelementer og køle- og fryselagre er udført i sandwichpaneler inden i bygningen, efter "hus i hus" princippet. Ud over Ajcon's specialer med køle- og frostlagre, indeholder byggeriet også råvarelager, produktionslokaler, udlevering samt kantine og velfærdslokaliteter.

I forbindelse med byggeriet blev arealer udenfor bygningerne udvidet, og der er udført nye belægninger for tung trafik.

Projektet er udført som totalentreprise og Ajcon's tegnestue - Ajcon Project - har varetaget projektering, myndighedsbehandling m.v.  http://ajcon.dk/ajcon-project

 

Humlum Brød A/S fremstiller butterdejsprodukter af højeste kvalitet.
Den høje kvalitet skyldes en nænsom forarbejdning af de bedste råvarer, efter en gammel traditionel opskrift.

Produkter kan købes af private i de fleste dagligvarebutikker i Danmark, og leveres til cateringkunder og butikker fra de fleste kagegrossister.

Ydermere produceres en række specielle dejprodukter, der anvendes i fødevareindustrien til videre forarbejdning.

Tilbage til oversigten
Print Reference

Byggefakta

Byggeri: 
Fødevareproduktion
Kunde: 
Humlum Brød
Byggeår: 
2017
Areal: 
1876 m2
By: 
Hjerm
Kompetencer:

Har du brug for rådgivning?

Kontakt

Christian Wihrs

Adm. Direktør

4030 7069

Skriv til Christian

Kontakt

Lars Bjørn Knudsen

Salgsdirektør

4012 2753

Skriv til Lars

Har du brug for en specifik medarbejder?

Find den rette her