Humlum Brød A/S - Hjerm

Ajcon har udført en udvidelse og ombygning af Humlum Brød's produktionsbygninger.

Bygningen er udført i betonelementer og køle- og fryselagre er udført i sandwichpaneler inden i bygningen, efter "hus i hus" princippet. Ud over Ajcon's specialer med køle- og frostlagre, indeholder byggeriet også råvarelager, produktionslokaler, udlevering samt kantine og velfærdslokaliteter.

I forbindelse med byggeriet blev arealer udenfor bygningerne udvidet, og der er udført nye belægninger for tung trafik.

Projektet er udført som totalentreprise og Ajcon's tegnestue - Ajcon Project - har varetaget projektering, myndighedsbehandling m.v.  http://ajcon.dk/ajcon-project

 

Humlum Brød A/S fremstiller butterdejsprodukter af højeste kvalitet.
Den høje kvalitet skyldes en nænsom forarbejdning af de bedste råvarer, efter en gammel traditionel opskrift.

Produkter kan købes af private i de fleste dagligvarebutikker i Danmark, og leveres til cateringkunder og butikker fra de fleste kagegrossister.

Ydermere produceres en række specielle dejprodukter, der anvendes i fødevareindustrien til videre forarbejdning.

Tilbage til oversigten
Print Reference

Byggefakta

Byggeri: 
Fødevareproduktion
Kunde: 
Humlum Brød
Byggeår: 
2017
Areal: 
1876 m2
By: 
Hjerm
Kompetencer:

Har du brug for rådgivning?

Kontakt

Christian Wihrs

Adm. Direktør

4030 7069

Skriv til Christian

Har du brug for en specifik medarbejder?

Find den rette her