Humlum - "Fra idé til færdigt projekt"

Om- og tilbygning til eksisterende fabrik

I lighed med den udvidelse vi udførte for Humlum - https://humlum.as/ - i 2017, er der også denne gang tale om en totalentreprise, hvor vores egen tegnestue har ansvaret for projektering og grundlag der kan godkendes af veterinærmyndigheder, Arbejdstilsynet m.v.

Projektet omfatter denne gang en 1978 m2 udvidelse af produktion, pakkeri, emballagelager, vaskerum, ind- og udlevering m.v. Det særlige Ajcon speciale med byggeri af kølerum er involveret ved etablering af kølelager til færdigvarer. Hertil udfører vi rampeområde med sluser og porttætninger. I terræn udføres dockinområde med støttemure, tankgård og belægninger der opstribes. I tilknytning tilproduktionen bygger vi 210 m2 velfærdsfaciliteter indeholdende bl.a. kontorer, omklædning, depot m.v.

Totalentreprisen udføres efter vores "Fra idé til færdigt projekt" koncept, hvor vi tager ejerskab fra A - Z i projektet. Vi beskriver, projekter, planlægger, bygger og indhenter myndighedstilladelser inden vi overdrager nøglerne til et komplet færdigt byggeri i sommeren 2021.

Tilbage til oversigten
Print Reference

Byggefakta

Byggeri: 
Fødevareproduktion
Kunde: 
Humlum A/S
Byggeår: 
2020
Areal: 
2.188 m2
By: 
Hjerm

Har du brug for rådgivning?

Kontakt

Christian Wihrs

Adm. Direktør

4030 7069

Skriv til Christian

Har du brug for en specifik medarbejder?

Find den rette her