JN Køl & Frys A/S, Køge

JN Spedition Øst Køge

Udvidelsen af JN Spedition's frost-højlager er udført i 2019 og 2020 som totalentreprise, ud fra vores koncept "Fra idé til færdigt projekt".

Idéen er tilbage fra 2011, hvor vi opførte det opridelige frostlager og administration, og det færdige projekt er nu en realitet med den seneste udvidelse, som blev afleveret i forsommeren 2020.

Byggeriet består af frostlager, forgang og velfærdsfaciliteter samt etablering af belægninger for tung transport på udendørs arealer. Byggeriet er planlagt til aflevering i juni måned 2020.

Højlageret er projekteret af vores egen tegnestue - http://ajcon.dk/ajcon-project - der har årelang erfaring med projektering, myndighedsansøgning m.v. af byggeprojekter til fødevare- og transpportindustrien.  

JN Spedition har stor opmærksomhed på at byggeriet er "grønt" og miljørigtig, hvorfor bl.a. køle- og fryseteknik er valgt i fht miljøbelastning og energioptimering. Ajcon har bygget for JN Spedition gennem flere år og de eksisterende bygninger i Køge opførte Ajcon i 2011.

Tilbage til oversigten
Print Reference

Byggefakta

Byggeri: 
Frostlager
Kunde: 
JN Spedition Øst
Byggeår: 
2020
Areal: 
3520 m2
By: 
Køge

Har du brug for rådgivning?

Kontakt

Christian Wihrs

Adm. Direktør

4030 7069

Skriv til Christian

Har du brug for en specifik medarbejder?

Find den rette her