Bring, Greve

Nyt cross-docking logistikcenter 

Vi har udført totalentreprisen på det nye logistikcenter til Bring fra foråret 2019 til april 2020. Projekteringen forestår vi på vores egen tegnestue - Ajcon Project - som har deltaget i sagen fra ide til aflevering. Vi varetager dermed alle sagens faser, med egne medarbejdere som har mangeårige erfaringer og kompetencer på etablering af transport- og logistikcentre.

Byggeriet er opført i betonelementer og taget er en kombination af TTS og tagstålplader. Haller er udført med 12 meters frihøjde og der er installeret sprinkler og ABA dækning. Alle lysinstallationer er LED og med bevægelsescensorer. Af det samlede bygningsareal indrettes ca. 2000 m2 til administrative formål m.v. Bygherren har haft ønske om en særlig bygning med fokus på sikkerheden. Vi har i den forbindelse etableret en gangbro over transportområdet, som adskiller gående og kørende trafik på en sikker og iøjnefaldende måde.

Vi har gennem årene projekteret og bygget logistik- og transportcentre for flere forskellige bygherrer. Læs mere i disse link: http://ajcon.dk/byggerier/transport      http://ajcon.dk/ajcon-project

Tilbage til oversigten
Print Reference

Byggefakta

Byggeri: 
Logistikcenter
Kunde: 
Nrep, Bring
Byggeår: 
2020
Areal: 
14.872 m2
By: 
Greve

Har du brug for rådgivning?

Kontakt

Christian Wihrs

Adm. Direktør

4030 7069

Skriv til Christian

Har du brug for en specifik medarbejder?

Find den rette her