11 tons tung kondensator fik ny stålkonstruktion, mens den var i drift.

11-11-2019

Vores egenproduktion stod for stålleverancen, da vi udskiftede den bærende stålkonstruktion under en 11 tons tung kondensator for vores kunde Agri-Norcold i Vejen.

Den eksisterende stålkonstruktion under kondensatoren var gennemtæret flere steder og stod til udskiftning. Men på grund af de faste rørforbindelser og fordi driften skulle opretholdes, monterede vi den nye stålkonstruktion uden at påvirke kondensatoren. Efter montagen blev den gamle konstruktion demonteret og tagdækningen reetableret. 

“Vi udførte opgaven på tre dage. Vi er effektive og leverer gode løsninger, fordi vi har alle kompetencer samlet under ét tag hos Ajcon. Det letter kommunikationen, processen og leveringstiden på projekter som det hos Agri-Norcold,” siger entrepriseleder Torben Skov.

“Når vores projekt- og entrepriseledere tager fat i mig for at få produceret elementer, som skal bruges ude hos kunden, kan jeg levere det med kort varsel,” fortæller Peter Demant, der er en vigtig medarbejder i Ajcons egenproduktion. Peter Demant har været en del af Ajcon i 33 år.

“Det er en fornøjelse at være en del af en virksomhed som Ajcon, fordi vi har respekt for hinandens virke, vi arbejder tæt sammen og har tillid til hinandens kompetencer. Ajcons indehaver kommer her på værkstedet dagligt, og det sætter jeg pris på. Man får det ikke bedre, end vi har det her,” slutter Peter Demant.

Har du brug for rådgivning?

Kontakt

Christian Wihrs

Adm. Direktør

4030 7069

Skriv til Christian

Kontakt

Lars Bjørn Knudsen

Salgsdirektør

4012 2753

Skriv til Lars

Har du brug for en specifik medarbejder?

Find den rette her