Ajcon fordobler bundlinjen

10-04-2017

Ajcon går ud af 2016 med et tilfredsstillende resultat, der vidner om en sund virksomhed i vækst. Solide kompetencer inden for erhvervsbyggeri med specialisering i køl og frost, betyder fremgang hos Ajcon.

Ajcon Entreprenør og Ingeniørfirma A/S er i sund vækst.  Virksomheden går ud af 2016 med et resultat før skat på 13 millioner kr. Ajcon forklarer det gode resultat med en stigende interesse for specialistkompetencer inden for virksomhedens kundesegmenter, som primær er medicinal- transport-, catering- og fødevarebranchen. Dertil kommer en høj kundetilfredshed blandt virksomhedens kunder, som gør, at mange kunder vælger at komme igen.

”Vores specialistviden og referencer inden for køl og frost giver os en stærk profil og konkurrencefordel, der gør, at vi markerer os som en førende entreprenør inden for køl og frys i Danmark. Denne kompetence er især eftertragtet  inden for medicinalbranchen samt i transport, fødevare- og cateringbranchen,” lyder det fra Christian Wihrs, adm. direktør, Ajcon A/S.

Han vurderer, at virksomhedens dybe ingeniørkompetencer i kombination med virksomhedens entreprenørrolle i høj grad tegner Ajcons profil og er afgørende for Ajcons position i markedet.

2016 var præget af flere store projekter, som blev afsluttet og påbegyndt. Ajcon byggede for virksomheder som Novo Nordisk og Chr. Hansen, Blue Water Shipping og Claus Sørensen, som Ajcon også tidligere har bygget til. Inden for fødevarebranchen kunne Ajcon også starte op på det 75.000 kvm store byggeri i Ishøj, som opføres for Foodservice Danmark på erhvervsområdet Winthersminde.

Med den nuværende ordrebeholdning og de igangværende projekt forventer Ajcon at den fornuftige udvikling også fortsætter ind i næste år.

Nøgletal

Resultat før skat: 13.185.421 kr.

Resultat efter skat: 10.285.098 kr.

Egenkapital: 35.663.152 kr.

Se også

Se artikel Buidling Supply

Se artikel i Dagens Byggeri

Har du brug for rådgivning?

Kontakt Christian Wihrs

4030 7069

Skriv til Christian

Har du brug for en specifik medarbejder?

Find den rette her