A/S Ajcon søger bogholder til 30 timers stilling

17-06-2020

Teamet i vores økonomiafdeling søger ny kollega til at varetage bogholderifunktionen

Nu har du muligheden for at blive en del af økonomiafdelingen i en virksomhed med et stærkt sammenhold. Hos os får du en spændende hverdag med vekslende arbejdsopgaver og møder med både kollegaer og kunder.

Med din indsigt og dit store overblik over virksomhedens finanser er du en vigtig samarbejdspartner for hele firmaet.

Som firmaets bogholder varetager du forskellige opgaver indenfor bogholderi og administration, herunder:

  • Kreditor-, debitor- og finansstyring – herunder den daglige bogføring.
  • Afstemning af diverse konti, bank, moms mv.
  • Deltage i periode- og årsregnskab.
  • Koncern-afstemning og mellemregninger.
  • Deltage i lønadministration.
  • Administrative opgaver som f.eks. fakturering, korrespondance, telefon samt div. forefaldende opgaver.

I hverdagen er det vigtigt, at du har fokus på det gode samarbejde med dine kollegaer samtidig med, at du har en selvstændig tilgang til dine arbejdsopgaver. Med reference til økonomichefen får du grundig oplæring og sparring på dine opgaver, så du er i stand til at tage ansvaret for, at bogholderifunktionen bliver varetaget med struktur og kvalitet.

Om dig

Du er først og fremmest detaljeorienteret og sætter en ære i at have styr på tingene. Som person er du positiv, frisk og udadvendt, og du kan snakke med alle. Du sætter pris på gode kollegaer, et godt socialt samvær, en god tone og trives med at arbejde med flere forskellige typer opgaver indenfor regnskab.

Du er god til at hjælpe til der hvor virksomheden har brug for det, og du forstår vigtigheden i at bidrage til et godt teamwork. Du er i stand til at arbejde selvstændigt og struktureret, og du leverer dit arbejde til tiden og i høj kvalitet. Du er vant til at løse dine opgaver selvstændigt, uden at der er nogen, der kigger dig over skulderen.

Du har en kontormæssig uddannelse – gerne fra revisionsbranchen eller en entreprenør- eller projektvirksomhed – og regnskabsfunktionen har du helt inde på rygraden. Derudover skal du være fortrolig med Office pakken (Excel, Word og Outlook) og meget gerne have erfaring med Navision eller tilsvarende. Har du erfaring med Lessor, er det ligeledes en fordel.

Virksomhed med vækstplaner

Du får muligheden for at blive en del af en velkonsolideret virksomhed, der er en attraktiv arbejdsplads med et rigtig godt arbejdsmiljø, hvor medarbejderne bliver længe. Her er en flad struktur og en kultur, hvor der er plads til idéer og initiativ, og hvor hverdagen er præget af et højt fagligt niveau, hjælpsomhed og en uformel omgangstone.

Din ansøgning:

Finder du dette job interessant, så send din ansøgning via karsberg.net

Bemærk venligst, at vi sender svar til den e-mail, du sender din ansøgning fra. Hvis du har spørgsmål, kontakt venligst rekrutteringskonsulent Søren Schøler Nielsen på tlf.: +45 2630 7323

Geografi: Vejle

 

Har du brug for rådgivning?

Kontakt

Christian Wihrs

Adm. Direktør

4030 7069

Skriv til Christian

Kontakt

Lars Bjørn Knudsen

Salgsdirektør

4012 2753

Skriv til Lars

Har du brug for en specifik medarbejder?

Find den rette her