Ajcons resultater bygger på en fælles intern indsats

28-10-2020

Hver gang et af Ajcons byggerier står færdigt og bliver overdraget til en tilfreds bygherre, er det resultatet af et stærkt internt samarbejde – en fælles fortjeneste. I forkontoret hos Ajcon sidder Karin Jaedicke Eriksen og Signe Eriksen. De er de første, du møder, når du træder ind i receptionen. Karin er kontorassistent, og Signe er bogholder – og begge er uundværlige for Ajcon og dermed også husets kunder. 

Udover at tage sig godt af husets gæster løser Karin og Signe en lang række administrative opgaver, som frigiver ressourcer hos andre i huset. 

“For at vi kan være tæt på vores kunder og være til stede på byggepladsen fra start til slut, kræver det, at vores kollegaer – som Karin og Signe – holder styr på alt det administrative hjemme på kontoret. Det kunne ganske enkelte ikke lade sig gøre uden dem,” lyder det fra salgsdirektør hos Ajcon, Lars Bjørn Knudsen.

Karin har været hos Ajcon i 10 år – men har arbejdet i byggebranchen i 25 år.

“Jeg kan godt lide jargonen i branchen. Så det er det helt rigtige sted for mig,” siger Karin og fortsætter:

“Ud over mine formelle funktioner med styring af løn og økonomi er min arbejdsdag meget afvekslende, og jeg får lov at gøre en forskel og hjælpe de mennesker, jeg omgiver mig med. Det er noget af det, jeg holder mest af – uanset om det er, når jeg læser korrektur på et tilbud, bestiller kontorartikler eller sikrer mig, at der er styr på både garantier og forsikringer i forbindelse med vores byggeprojekter.”

Signe har været ansat som bogholder i Ajcon i et par måneder. 

“Det var ikke vanskeligt for mig at “takke ja” til jobbet. Man mærker tydeligt den gode – nærmest familiære – stemning på kontoret. Jeg er blevet taget rigtig godt imod,” siger hun. 

Vingaver til jule-bingo

Julegavetraditionerne hvor projektledere o.a. modtager vingaver m.v. fra gode samarbejdspartnere, som vi har arbejdet sammen med i årets løb, finder også vej til interne medarbejdere.

“Det er naturligt nok ikke os – Signe og jeg – der modtager anerkendelsen, fordi vi ikke har den direkte kontakt til leverandører og underentreprenører. Men derfor er det også skønt, når nogle af vin-gaverne bliver til præmier, vi kan vinde til det årlige jule-bingospil. Dét siger jo også noget om den gode sociale kultur, der hersker her,” siger Karin.

Har du brug for rådgivning?

Kontakt

Christian Wihrs

Adm. Direktør

4030 7069

Skriv til Christian

Har du brug for en specifik medarbejder?

Find den rette her