Bag om Ajcon Project

01-11-2018

Ajcon Project er en særskilt division i Ajcon, hvis opgave er at projektere alle vores byggeprojekter. Afdelingen er derfor en meget vigtig del af virksomheden, da det er her grundstene for alle vores byggerier lægges.
 

Når en ny opgave lander hos os, er det Ajcon Project, der har ansvaret for hele den indledende proces, der ligger forud for selve byggeriet. Ajcon Project står for at undersøge, hvad der praktisk og lovmæssigt kan lade sig gøre samt for at tegne og beregne, hvordan bygningerne skal konstrueres, så de både opfylder kundens ønsker – og samtidig overholder alle gældende regler for byggegrunden og selve byggeriet.

Afdelingen er derfor ofte i direkte i dialog med bygge- og brandmyndigheder for sikre, at alt er godkendt forud for byggeprocessen, således at den kan forløbe så gnidningsfrit som muligt.

 

Teamet bag hvert projekt
Hvert byggeprojekt har et Ajcon Project-team tilknyttet. Det består typisk af en ingeniør, der har ansvaret for at dimensionere projektet, en bygningskonstruktør, der har den faglige og tekniske knowhow, og en teknisk assistent, der står for at tegne og assistere hele processen.

 

Next step

Når tegningerne er udarbejdet og godkendt af relevante myndigheder og af bygherren, sendes de ud til de udførende parter; det vil sige tømrer, murere og alle andre involveret i byggeprojektet. Det er også her, den ansvarlige entrepriseleder i Ajcon kan begynde at udarbejde projektplanen for byggeriet.

 

Vigtigheden af visualiseringerne

Der findes forskellige typer af projektvisualiseringer, som kan udarbejdes for at give en så præcis skildring af byggeprojektet som muligt. Der opereres her med snit-, facade- og plantegninger, der hver især kan bidrage med en særlig vinkel og vigtige detaljer for projektet.

 

Har du brug for rådgivning?

Kontakt

Christian Wihrs

Adm. Direktør

4030 7069

Skriv til Christian

Kontakt

Lars Bjørn Knudsen

Salgsdirektør

4012 2753

Skriv til Lars

Har du brug for en specifik medarbejder?

Find den rette her