Brings nye logistikcenter i Greve står færdigt

20-05-2020

I begyndelsen af 2019 underskrev Bring Danmark en aftale om leje af en 14.972 kvadratmeter stor cross-dock terminal, som NREP skulle opføre i Greve. Ajcon har været totalentreprenør på byggeriet, der nu står færdigt.

Logistikcenteret, der skal fungere som Brings nye hovedsæde på Sjælland, har en frihøjde på cirka 12 meter, der giver mulighed for sortering af pakker i to etager. Og med etableringen af en gangbro fra parkeringsområdet til bygningens 2600 kvadratmeter store kontorfaciliteter er de ansattes sikkerhed også blevet prioriteret højt.

Bring har en erklæret målsætning om at være CO2-neutral i 2025. Derfor er logistikcenteret i Greve udstyret med solceller på taget, automatiske porte, recirkulering af luften og god isolering af bygningen.

Bæredygtigt byggeri og samarbejde

På opfordring fra Ajcon valgte NREP at opføre byggeriet i beton frem for stål, fordi betonkonstruktionen er billigere at opføre – men også mindre krævende i forhold til vedligehold og udbedring af skader på den lange bane. 

"Vi har fra første ordveksling omkring byggeriet været i tæt og god dialog med NREP og deres arkitektrådgiver AK83. Under selve byggeforløbet har Bring, som lejer byggeriet, også været god sparringspartner – sådan at også de små detaljer omkring byggeriet og funktionerne kunne komme på plads," siger projektleder, hos Ajcon, Ulrik Schibler.

"Ajcon A/S blev valgt som entreprenør, fordi de tilbød et godt og LCC-optimeret byggeri i betonelementer som overholdt bygge-budgettet. Vi har med stor succes arbejdet med Ajcon A/S på andre projekter og har – også på dette projekt – haft et godt samarbejde fra start til slut. Ajcon håndterede byggeprocessen og alle problemer, der opstod undervejs med stor professionalisme, kompetence og ikke mindst fleksibilitet. Som bygherre har vi være meget trygge igennem hele processen. Alle delterminer blev overholdt og byggeriet blev afleveret til tiden," siger Mikael Sahlin Olesen, NREP. 

"Vi glæder os til at flytte fra vores gamle lokalitet i Kastrup til vores nye faciliteter i Greve. Samarbejdet med Ajcon A/S har, i hele byggeperioden, fungeret konstruktivt og godt. De forventninger vi havde, til det færdige byggeri, er blevet opfyldt," siger Jonas Olsson, Bring.

Vil du høre mere om byggeriet – eller hvordan Ajcon kan hjælpe med dit byggeri? Kontakt os her.

Se flere cases fra Ajcon her.

 

 

Har du brug for rådgivning?

Kontakt

Christian Wihrs

Adm. Direktør

4030 7069

Skriv til Christian

Har du brug for en specifik medarbejder?

Find den rette her