Byggeri hos Ebrofrost kræver køligt overblik

12-03-2020

Ajcon har indgået en totalentrepriseaftale om at projektere og bygge nyt frost- og råvarelager, produktion og administration, som tilsammen giver Ebrofrost, i Ørbæk på Fyn, et opgraderet og moderne produktionsmiljø, som matcher de skrappe internationale fødevarekrav, i forhold til produktion, håndtering og distribution. Ebrofrost er en anerkendt, internationalt førende leverandør af forkogt og hurtig-frosset ris, korn og pasta til den europæiske fødevareindustri. 

Udvider med 4420 m²

Det nye byggeri hos Ebrofrost bliver opført på begge sider af eksisterende bygninger: På den ene side opfører vi et nyt frostlager på 1950 m². På den anden side opfører vi, i stueplan, 1650 m² produktions- og lagermiljø. På førstesalen etablerer vi omklædningsfaciliteter og et velfærds-kontormiljø på 820 m². De omkringliggende udearealer bliver omlagt til logistik-transport med port-ramper, vendepladser og parkeringsforhold. 

Produktionen i de eksisterende bygninger opretholdes i hele byggeperioden. Det sætter særligt høje krav til planlægning og logistik i forbindelse med projektet. I samarbejde med Ebrofrost sørger vi for, at byggeriet planlægges og udføres med så begrænset påvirkning af Ebrofrosts produktion som muligt. Byggeperioden strækker sig fra foråret 2020 til foråret 2021. 

 

Har du brug for rådgivning?

Kontakt

Christian Wihrs

Adm. Direktør

4030 7069

Skriv til Christian

Kontakt

Lars Bjørn Knudsen

Salgsdirektør

4012 2753

Skriv til Lars

Har du brug for en specifik medarbejder?

Find den rette her