Den glade montør: Torben Slothuus har været en del af Ajcon i mere end 30 år

01-07-2021

Når vi slår os op på, at vi leverer: “Specialiseret byggeteknisk know how, som er opbygget gennem årtier”, er der noget om snakken. Børge Madsen, der etablerede  Ajcon i 1975, har stadig sin daglige gang på kontoret, og stadig flere af Ajcons medarbejdere kan bryste sig af at have fejret både 20-, 25- og 30-års jubilæum i virksomheden. Det gælder også montør Torben Slothuus, der har været en del af Ajcon i mere end 30 år. 

I slutningen af 80’erne arbejdede Torben på en gård, hvor han hjalp til med at passe grisene. Gården tilhørte Børge Madsen. 

Efter et års tid på gården trængte Torben til nye udfordringer. Derfor foreslog  “Madsen”, at, den dengang 18-årige, Torben skulle blive en del af Ajcon, hvor der var brug for dygtige montører. Det var i oktober 1989 – og Torben har været en del af Ajcon lige siden. 

Montør i Korsør 

I øjeblikket er Ajcon hovedentreprenør på om- og tilbygningen af Musholm A/S’s produktionsfaciliteter i Korsør. Torben er blandt Ajcons dygtige og erfarne medarbejdere på pladsen, som er med til at sikre, at byggeriet skrider planmæssigt frem og bliver opført i den absolut bedste kvalitet. 

“Det er et stort projekt, vi går på i øjeblikket. Bygningen har tidligere været brugt  til produktionen af fødevarer til DSB's færgerestauranter. Men nu har Musholm købt det. De skal bruge det til forarbejdning og indfrysning af fisk. Så vi skal, blandt andet, opføre et nyt frostlager,” lyder det fra Torben, inden han må afbryde samtalen for at fange noget plastik, der er kommet på afveje og hvirvler gennem vinden:

“Ja, der skal jo være orden på pladsen,” siger han med et blink i øjet, da han er tilbage. 

Går på arbejde med et smil 

Selvom Torben har været en del af Ajcon i mange år, har han endnu ikke oplevet to dage, der var ens. 

“Jeg når aldrig at kede mig. Alle projekter er forskellige, og det kan jeg godt lide. Jeg vågner hver dag og er glad for mit arbejde. Og så ved man, at man laver det rigtige. Og så betyder det meget, at vi har det godt socialt, når vi går på pladsen – eller når vi “ligger ude”, så er det vigtigt, at man kan tale sammen efter fyraften. Og det kan vi,” lyder det fra Torben.

Svaret er en opringning væk 

For Torben og de øvrige montører, der kører ud og udfører opgaverne på byggepladserne, betyder det meget, at svarene kun er én opringning væk, når spørgsmålene og udfordringerne melder sig ude på byggepladsen. 

“Vi bliver altid godt briefet – og har tegningerne med. Men nogle gange opstår der udfordringer ude på pladsen. Men så ringer vi bare hjem til kontoret og får den ekstra beregning – og så er vi videre. Det er en klar fordel, at Ajcon har samlet alle kompetencer under samme tag,” siger Torben. 

Byggeriet for Musholm A/S i Korsør skal stå færdigt til oktober 2021 – og bliver opført i tæt samarbejde med Svend Poulsen A/S, der er bygherres rådgiver på projektet.

 

Har du brug for rådgivning?

Kontakt

Christian Wihrs

Adm. Direktør

4030 7069

Skriv til Christian

Har du brug for en specifik medarbejder?

Find den rette her