Egenproduktion med et smil på læben hos Ajcon

18-09-2020

Kunderne kommer i første række! Sådan lyder det fra Lasse, der er maskinoperatør i Ajcons eget værksted, hvor der udføres specialopgaver til facader og sandwichpaneler. Der er dels de mange planlagte opgaver relateret til Ajcons byggeprojekter, men det er også kundernes løbende behov, som Lasse har ansvaret for at varetage. Hans arbejdsplads er derfor ikke kun på værkstedet, men også ude blandt kunderne, hvor han hjælper, når behovet er der. 

Det kan være i tilfælde af, at en facade er blevet beskadiget, at Lasse rykker ud for at hjælpe. Oftest er det med dag-til-dags varsel, men er behovet helt akut, kan han rykke ud fra time til time. Kunderne kan derfor altid regne med hurtig ekspedition, hvis de får brug for hjælp.

Tæt samarbejde på af tværs funktioner

”Der er aldrig to dage, der er helt ens i mit job. Jeg planlægger selv min dag, når jeg møder ind, så vi får opgaverne indpasset bedst muligt alt efter, hvad der haster mest. Men det er altid kunderne, der vigtigst,” fortæller Lasse.

Lasse har været ansat hos Ajcon i tre år og er en del af et erfarent team bestående af Ajcons anden maskinoperatør, Lars, smeden Peter samt lagerchef Jørn. Der er tæt samarbejde med Ajcons projektledere, som hurtigt kan smutte forbi værkstedet, når de har opgaver, der skal løses eller behov for sparring på, hvad der rent praktisk kan lade sig gøre.

”Når vi arbejder på vores byggesager, så ved projektlederne på forhånd, hvad der skal ske. Og så fremstiller vi de specialemner, projektet kræver, og har dem liggende klar på lager, når de skal bruges. Projektlederne kommer som regel forbi med deres tegninger og beder om vores input – ’hvad gør vi her?’ og ’hvad er nemmest at gøre her?’,” forklarer Lasse. På den måde drages der god nytte af de individuelle kompetencer og ekspertiseområder i huset.

Arbejdsmiljøet er i top

Hver onsdag er det en fast tradition, at Børge Madsen, der har etableret og ejet Ajcon siden 1975, kommer forbi værkstedet til en pølse, ligesom man hver fredag samles til rundstykker på værkstedet. Der er generelt et rigtigt godt kollegaskab og et stærkt sammenhold på tværs af de forskellige afdelinger i Ajcon. Lasse går derfor på arbejde med smil og godt humør. 

Sådan har det ikke altid været i Lasses arbejdsliv. Tidligere har han været sygemeldt med stress, så han sætter stor pris på det gode arbejdsmiljø og den kultur, der er hos Ajcon: ”Alle er positive og glade. Der er aldrig sure miner. Man får altid et godt grin eller en god bemærkning med på vejen, og det gør, at man er glad for at gå på arbejde hver dag.” 

Har du brug for rådgivning?

Kontakt

Christian Wihrs

Adm. Direktør

4030 7069

Skriv til Christian

Har du brug for en specifik medarbejder?

Find den rette her