Fra praktikant til leder af Ajcons egenproduktion

09-03-2020

Hos Ajcon projekterer, opfører og ombygger vi bygninger til fødevare-, transport- og pharmabrancherne. Men behovet for god planlægning og løbende dialog gennem hele byggeprocessen – er fælles for dem alle. I den sammenhæng spiller vores dygtige projektledere, heriblandt Timm Tillisch Svendsen, en central rolle.

Timm blev uddannet bygningskonstruktør i 2008, men blev allerede i 2007 en del af Ajcon, hvor han, som et led i sin uddannelse, var i praktik. Faktisk har Timm været en del af Ajcon af tre omgange.

“Ja, jeg havde nogle år ude, hvor jeg bl.a. var taksator i forsikringsbranchen. Men da Ajcon spurgte, om jeg havde lyst til at komme tilbage, sagde jeg “ja tak”. Nu har jeg været her i fire år,“ siger projektleder Timm Tillisch Svendsen, der nemt sætter ord på, hvorfor han valgte at vende tilbage til Ajcon:

“Alle bidrager og tager ansvar for den opgave, de bliver stillet. Det ligger i vores DNA, og måden vi arbejder på. Projektlederne har friheden og mandatet til at træffe beslutningerne. Det er til fordel for både os, vores kunder og underleverandørerne, at der er én de skal ringe til – fordi det gør os effektive.”

Klar til nye udfordringer

Blandt kollegerne hos Ajcon er Timm kendt for sin lune humor og gode måde at gå til både opgaver og mennesker på – en evne, der med garanti kommer ham til gode, når han skifter stilling og overtager ansvaret som leder af Ajcons egenproduktion, hvor han får ansvaret for 12-15 ansatte.

“Jeg ser frem til de nye udfordringer. Jeg sætter pris på, at jeg får lov til at bringe mig selv i spil i den sammenhæng,” siger han og fortsætter:

“Jeg har indsigt i det håndværk, som vores egenproduktion står for – både når vi er ude og lave små-opgaver, montager i kølehuse og store som små til- og ombygninger. Men det bliver også min opgave at sikre, at vores montører og håndværkere har det godt hos Ajcon. De skal trives i de teams, de kører i.”

Har du brug for rådgivning?

Kontakt

Christian Wihrs

Adm. Direktør

4030 7069

Skriv til Christian

Kontakt

Lars Bjørn Knudsen

Salgsdirektør

4012 2753

Skriv til Lars

Har du brug for en specifik medarbejder?

Find den rette her