Han projekterer køl, frost og god pharma!

17-12-2019

Når et projekt lander hos Ajcon, er det Michael Merrild og hans team på tegnestuen, der står for projekteringen af det byggeri, der efterfølgende bliver afleveret til bygherren. Michael Merrild er afdelingsleder på Ajcons tegnestue, han har været en del af Ajcon siden 1996 - og er én blandt mange i virksomheden med mange års anciennitet. 

Michael sætter holdet

Hos Ajcon er alle kompetencer samlet under samme tag, så vi kan varetage projektet hele vejen fra første skitse, til byggeriet står færdigt. Når tegnestuen går i gang med et projekt, er det typisk en ingeniør, en bygningskonstruktør og en teknisk assistent, der i fællesskab udtænker og tegner projektet. 

“Jeg holder af processen, hvor jeg finder ud af, hvor vi skal sætte ind, og hvordan vi aktiverer vores kompetencer bedst muligt. Min opgave er at vejlede og inspirere teamet på tegnestuen. Og så sikrer jeg, at vi afleverer projektmaterialet til tiden,” siger Michael Merrild og fortsætter:

“Alle projekter er forskellige, men det er vores force, at vi har specialiseret os og kan trække på vores erfaring, tekniske indsigt og viden om materialer og økonomi. I sidste ende kommer det vores kunder til gode.”

Med bygherren på sidelinjen

Som totalentreprenør er det Ajcons opgave at udvikle det rigtige koncept og sikre, at bygherren får det mest optimale og funktionelle byggeri. For Michael Merrild handler projekteringen i høj grad om at sikre den bedste proces og kundeoplevelse.

“Vi gør meget ud af at holde bygherren opdateret og orienteret løbende - og vi samarbejder med bygherrens rådgivere. Det skaber ro og tryghed hos alle parter, at vi er grundige i vores beskrivelser, når vi kommer med forslag til byggeriet og de ændringer og optimeringer, der er en del af processen,” fortæller han.

Altid på forkant

Michael Merrild og hans kollegaer på tegnestuen er kendetegnet ved deres fælles motivation og “nørderi” for at skabe gode projekter – og hele tiden være opdateret på reglementer og teknisk knowhow.

“Når vi overdrager et projekt til en af vores entrepriseledere, slipper vi det ikke helt. Vi er løbende i dialog, så Ajcon er effektive gennem hele byggeprocessen,” slutter Michael Merrild.

Har du brug for rådgivning?

Kontakt

Christian Wihrs

Adm. Direktør

4030 7069

Skriv til Christian

Kontakt

Lars Bjørn Knudsen

Salgsdirektør

4012 2753

Skriv til Lars

Har du brug for en specifik medarbejder?

Find den rette her