Industrien vil have byggespecialister

23-05-2016

Ajcon A/S kan se tilbage på et tilfredsstillende 2015. Specialistviden er nemlig eftertragtet af danske virksomheder indenfor fødevare, catering og medicinalindustrien.
 

Ajcon Entreprenør og Ingeniørfirma A/S drager fordele af sine dybe ingeniørkompetencer, idet flere virksomheder efterspørger byggespecialister indenfor køl og frys.
 

”Vi har som andre entreprenører mange helt almindelige entreprenøropgaver, men vores specialistviden og referencer indenfor køl og frost, giver os en stærk profil og konkurrencefordele. Vi har således for alvor formået at markere os som en førende entreprenør indenfor køl og frys i Danmark – og det har smittet af på relaterede brancher, såsom transport og catering, der også ønsker at få deres byggeopgaver løst af specialister”, lyder det fra Christian Wihrs, adm. direktør, Ajcon A/S. Han vurderer koblingen mellem den gængse entreprenørrolle og virksomhedens dybe ingeniørmæssige kompetencer som værende afgørende for Ajcons profil i markedet.
 

Ajcon arbejder i spændingsfeltet mellem projektledelse og teknisk know how. Virksomheden er kendt for sin specialistviden og særlige spidskompetencer indenfor bygning af køle- og frysehuse i Danmark – en styrke som især efterspørges af produktionsvirksomheder indenfor fødevareproduktion, cateringvirksomheder og ikke mindst indenfor medicinalindustrien. Det har givet en stærk position indenfor de brancher, der søger effektivitet og energirigtige løsninger.
 

Ajcons mål er forsat at være førende i udviklingen af ny teknologi på det byggetekniske område. Med den nuværende ordrebeholdning forventes ligeledes i regnskabsåret 2016 et tilfredsstillende resultat. Virksomheden viste i sidste regnskabsår et overskud på 5,5 millioner kr. før skat.

Har du brug for rådgivning?

Kontakt Christian Wihrs

4030 7069

Skriv til Christian

Har du brug for en specifik medarbejder?

Find den rette her