Kalkulationschefen tapetserer med tegninger

05-11-2019

Gulvet, væggene, bordene og endda vinduerne på kalkulationschef, Kim Graabæks, kontor er dekoreret med skitser og plantegninger fra spændende projekter, som skal lande hos Ajcon i den kommende tid.

Projekterne spænder bredt fra facadeprojekter, til ombygninger, renoveringer og projekt-byggerier i den trecifrede millionklasse. Men uanset opgavens omfang går Kim Graabæk grundigt til værks, når han beregner og estimerer. Han har et skarpt øje for detaljen og spotter altid optimeringspotentialer, som resulterer i bedre løsninger for Ajcons kunder.

“Personligt trækker jeg på min håndværksmæssige erfaring – min tømrer- og konstruktøruddannelse – og så min brancheindsigt med 10 års Ajcon ancienitet, når jeg laver mine beregninger. Det er meget forskelligt hvor meget information, jeg får leveret fra bygherren, arkitekten eller ingeniøren, før jeg går i gang. Men jeg kommer langt med en plantegning, hvor jeg får frie hænder til at komme med mit løsningsforslag,” fortæller Kim Graabæk, der ikke er bleg for at tage en udfordring op:

“Det er sjovt, når opgaven er udfordrende, fordi vores kunder har nogle særlige behov, som skal løses. Normalt skal et frysehus kunne holde en temperatur på -22 grader – men når en kunde har behov for et frysehus, der kan klare -55 grader, så finder vi også løsningen på det,” siger han med et smil.

Omgivet af kompetencer

Uden for Kim Graabæks kontor sidder Ajcons projektledere samlet. Få meter nede ad gangen sidder administrerende direktør, Christian Whirs, og salgsdirektør, Lars Bjørn Knudsen. På samme etage er tegnestuen placeret, og i det tilstødende værksted har Ajcon sin egenproduktion.

“Det er vores styrke, at vi har alle kompetencer samlet under samme tag. Jeg bevæger mig 10 meter, og så kan jeg sparre med mine kollegaer. Det betyder meget for de byggerier, vi opfører for vores kunder, at vi kan løse hele opgaven selv og har specialistviden in house,” slutter kalkulationschefen.

Har du brug for rådgivning?

Kontakt

Christian Wihrs

Adm. Direktør

4030 7069

Skriv til Christian

Kontakt

Lars Bjørn Knudsen

Salgsdirektør

4012 2753

Skriv til Lars

Har du brug for en specifik medarbejder?

Find den rette her