Produktionsbygning til Humlum Brød
I Hjerm udvider Ajcon for tarteletproducenten Humlum Brød. Her opføres i totalentreprise en 2.000 kvadratmeter produktionsbygning, som bygges, mens produktionen er i gang på Humlum Brød.
”Det er fødevarevirksomhedernes akilleshæl i alle byggeprocesser at være så ugeneret af byggeriet som muligt. Det gælder både nybyggeri, renovering og tilbyg af eksisterende produktionsfaciliteter. Dertil kommer nødvendigheden af en byggefaglig ekspertise inden for hygiejne, indeklima og energirigtige løsninger, som vi som foretrukken entreprenør inden for fødevareproduktion, er kendt for at have,” lyder det fra Ajcon.
Udvidelsen hos Humlum Brød omfatter pakkeri, produktion, testbageri, frost, køl og tørvarelager samt velfærdsfaciliteter og færdsels- og parkeringsarealer udenfor. Byggeriet er netop begyndt, og det forventes at stå klar, så de nye faciliteter kan tages i brug i løbet af efteråret 2017.