Reitan-byggeri er “on track” trods forsinket opstart

17-06-2020

Efteråret og vinterens massive regnvejr betød, at Ajcon, med projektleder Svend Erik Degn i spidsen, først kunne påbegynde byggeriet af Reitangruppens nye returterminal fire måneder senere end planlagt. Men med sin erfaring, og det gode samarbejde med Reitangruppen og deres rådgivere hos ak83 samt Ajcons faste underentreprenører, får Svend Erik Degn tingene til at lykkes.

Byggeriet, som Ajcon er i færd med at opføre, er en 17.000 kvadratmeter stor retur-terminal, som ligger i Horsens – ved siden af REMA 1000’s hovedkontor og centrallager. Det er norske Reitangruppen, der blandt andet står bag REMA 1000 dagligvarebutikkerne i Danmark, der er bygherre på projektet. 

“Byggeriet går godt. Vi bygger efter en stram tidsplan, fordi vi blev forsinket i begyndelsen. Men vi skal nok nå det til den 30. oktober,” forsikrer projektleder hos Ajcon, Svend Erik Degn, der har været en del af Ajcon i 30 år. Der skal tydeligvis mere end massive regnbyger til at slå Svend Erik Degn ud af kurs – således også hos Reitangruppen i Horsens.

Vask af 100.000 plastkasser i døgnet

En del af de nye kvadratmeter skal Reitangruppen selv bruge til tomme paller, mælkebure og andre genbrugsmaterialer fra landets REMA 1000-butikker, mens størstedelen af byggeriet skal lejes ud til hollandske Euro Pool System, der opfører et stort fuldautomatisk anlæg til vask af plastkasser inde i bygningen.

“Sammen med ak83 skaber vi rammerne og sørger for, at de lever op til de myndighedskrav, der er på området,” siger Svend Erik Degn, der står for koordineringen med Euro Pool System, der også skal have adgang til bygningerne, når vaskeanlægget skal bygges op.

“Det kræver god koordinering, når vi er mange i gang på pladsen på én gang. Men det løser vi,” fortsætter han med en overbevisning i stemmen, som ikke efterlader nogen tvivl om, at han ved, hvad han har med at gøre.

Bygger på gode relationer

Den noget forsinkede opstart på byggeriet betyder, at tæt dialog og hyppige bygherremøder er nødvendige for at sikre den gode proces i byggeriet. 

“Det er en fordel, at vi har samarbejdet med både Reitangruppen og ak83 før og har en god relation,” lyder det fra Svend Erik Degn, der får opbakning fra projektleder hos ak83, Per Høygaard Rosenkjær.

“Det er en fornøjelse at arbejde sammen med Ajcon igen. Kvaliteten af Ajcons byggerier er helt i top – hver gang,” siger han og fortsætter:

“Ingen kunne forudse de udfordringer, som regnvejret skabte for os i begyndelsen – men vores tætte samarbejde, sparring og gode dialog betyder, at byggeriet skrider frem, som det skal. Opgaven har styrket vores samarbejde, og vi når vores fælles mål – nemlig at have en tilfreds bygherre.”

Vil du høre mere om byggeriet – eller hvordan Ajcon kan hjælpe med dit byggeri?

Kontakt os her.

Se flere cases fra Ajcon her.

 

Har du brug for rådgivning?

Kontakt

Christian Wihrs

Adm. Direktør

4030 7069

Skriv til Christian

Har du brug for en specifik medarbejder?

Find den rette her