Snart er der plads til endnu mere remoulade hos Stryhns i Gråsten

30-03-2022

Hos Stryhns i Gråsten, det tidligere Graasten Salater, er der fart på, og derfor er Ajcon lige nu i gang med opførelsen af to tilbygninger.

Projektets første tilbygning på 265 m² har til formål at udvide Stryhns tankfarm, som ligger på første etage, med lager og kølerum i stueplan. Derudover bliver de to etager forbundet med en vare-elevator, som sikrer et effektivt flow.

Den anden tilbygning på 145 m² har til formål at genskabe Stryhns tidligere lastbilsluse-adgang, som på nuværende tidspunkt bliver spærret af tankfarmen. Samtidig skal tilbygningen tilføje et ekstra rum til maskininstallationer.

Begge tilbygninger bliver udført i facadeelementer. Derudover skal et 40 cm tykt etagedæk støbt i in-situ sikre lasten fra de planlagte 11 tanke, som salen på første etage er forberedt til.   

Produktionen holdes i gang, selvom der bygges til

Selve placeringen af tilbygningerne skaber visse udfordringer for Stryhns og deres produktion. Tilbygningerne ligger nemlig lige ved Stryhns materiel-sluser og materielle lagerbygninger, og der er altså en del trafik til og fra området, når produktionen kører. 

Sammen med Stryhns har Ajcon dog fundet en løsning på det hele, så både produktionen kan holdes i gang, og arbejdet med tilbygningerne kan blive færdigt. Begge parter er glade og tilfredse.

Projektet står færdigt til sommer

Projektet er i fuld gang og forløber efter planen. På nuværende tidspunkt er alle elementerne monteret, og næste step er tagdækning og in-situ støbning af etagedækket.

Når vi når ultimo juli 2022, skal projektet afleveres til Stryhns. Herefter kan de så fortsætte med indbygning og indkøring af deres nye anlæg.
 

Læs mere om projektet hos Stryhns lige her: https://erhvervplus.dk/artikel/popul%C3%A6r-remoulade-f%C3%A5r-bedre-produktionsforhold

Har du brug for rådgivning?

Kontakt

Christian Wihrs

Adm. Direktør

4030 7069

Skriv til Christian

Har du brug for en specifik medarbejder?

Find den rette her