Til sommer giver Jensen Brød dig brød på bordet, hurtigere end du kan nå at sige ‘mere smør’

04-02-2022

De første spadestik er taget i Ajcons udvidelse af Jensen Brøds faciliteter øst for Aalborg. Målet er at opføre en bygning, som kan huse deres helt nye spiralfryser. Spiralfryseren er et robotanlæg, der fungerer som en hurtigfryser, så Jensen Brød lynhurtigt kan nedfryse brødet og få det videre i produktionsprocessen.

En pladsmæssig udfordring

En spiralfryser er en ordentlig fætter, og derfor skal bygningen da også være på hele 500 m2. Bygningen placeres i sammenhæng med Jensen Brøds nuværende bygninger og kommer til at ligge på bagsiden af den eksisterende produktion. Selve placeringen af bygningen har skabt visse udfordringer, da byggeriet ligger langs en offentlig sti med lille adgangsvej til nybygningen.   

‘Det har været særligt udfordrende, at pladsen har været så begrænset,’ fortæller Anders Peter Norsgaard, projektleder ved Ajcon. ‘Det ligner dog noget, vi har prøvet før, og sammen med vores samarbejdspartnere, synes jeg, det er lykkedes godt,’ uddyber Anders Peter Norsgaard. 

En anbefaling og hurtig proces

Næste skridt i processen er at få elementerne stillet op i uge 10. Projektet forventes at være indflytningsklar ultimo juni 2022. 

Det er første gang at Ajcon bygger for Jensen Brød, og samarbejdet er kommet i stand, da en af vores andre gode kunder, Humlum Brød, har anbefalet dem at række ud til os. 

 

Har du brug for rådgivning?

Kontakt

Christian Wihrs

Adm. Direktør

4030 7069

Skriv til Christian

Har du brug for en specifik medarbejder?

Find den rette her