Totalbyggerier efterspørges af fødevarevirksomheder

26-09-2016

I erhvervsområdet Winthersminde i Ishøj opfører vi et totalbyggeri, hvor FoodService Danmark skal flytte ind. Fødevarevirksomheder efterspørger i stigende grad større byggerier, der omfatter mere end køl og frys.

Virksomheder i fødevaresektoren efterspørger i stigende grad totalbyggerier, når de skal have nye køle- og frostlagre. Med totalbyggerier tænkes projektet bredere end blot køl og frys.

Det gælder for eksempel i Ishøj, hvor Ajcon opfører et nyt byggeri på erhvervsområdet Winthersminde. Her skal FoodService Danmark flytte ind i et nyt byggeri, som både omfatter frost-, køl- og tørvarelager, shipping-område, administrationskontorer, kantine, omklædningsfaciliteter samt færdsels- og parkeringsarealer i ét projekt på i alt 75.000 kvadratmeter.

Når Ajcon bygger frostlagre for fødevarevirksomhederne i dag, tænkes flere ting således ind i projektet fra starten. ”Det handler for eksempel om, hvordan vi optimerer virksomhedernes logistik og produktionsområder, hvordan vi kan skabe et energivenligt byggeri, der kan mærkes som energibesparelser på bundlinjen - og hvordan kan vi tænke administration og transport ind i projektet også”, siger Rasmus Jørgensen fra Ajcon.

Læs mere om, hvordan vi bygger erhvervsbyggeri til fødevareproduktion

Har du brug for rådgivning?

Kontakt Christian Wihrs

4030 7069

Skriv til Christian

Har du brug for en specifik medarbejder?

Find den rette her