Udbygning af lager- og logistikbygning til BC Catering

26-09-2018

Udbygningen af BC Caterings lager- og logistikbygning i Skanderborg, som Ajcon påbegyndte i februar, er i fuld gang og forløber helt planmæssigt. Der er tale om et 3.200 m2 nybyggeri samt opførelse af en stor udleveringsbygning med plads til 15 lastbiler.

BC Catering er leverandør af køl-, frost- og tørvarer til en lang række kantiner, restauranter, plejehjem, kontorer og sygehuse rundt om i landet. Grundet stigende efterspørgsel har virksomheden valgt at udvide lageret i Skanderborg.

Da det var Ajcon, der i sin tid stod for opførelsen af den oprindelige bygning, var det oplagt, at vi også skulle håndtere den nye udvidelse.

 

Ingen ophold i driften

Byggeprocessen er altid ekstra spændende, når der er den udfordring, at driften ikke må påvirkes, mens der omrokeres og bygges til.

Det betød, at frostlageret samt halvdelen af kølelagerne og udleveringsområdet skulle færdiggøres og afleveres, før resten af projektet kunne påbegyndes. Byggeriet er således et større pulsespil med mange delopgaver, der skal falde i hak. Processen styres med erfaring og ekspertise af vores dygtige entrepriseleder, Peter Kobæk.

 

En kølig fornøjelse

Den nuværende færdige del af udbygningen består blandt af andet af det nye frostlager, der kan sammenlignes med en enorm kummefryser. Hallen, der har en temperatur på -22 grader, rummer en stor mængde frostvarer og udgør den daglige arbejdsplads for en håndfuld af BC Caterings pakkesansvarlige.

Før hallen kunne køles ned til denne lave temperatur, skulle det nystøbte betongulv ligge i en måned, før det gradvist kunne køles ned over endnu en måned. Får det ikke denne tilvænningsperiode, risikerer man, at gulvet revner ved den pludselige temperaturforandring.

 

Det samlede byggeprojekt vil stå færdigt i december i år.

Har du brug for rådgivning?

Kontakt

Christian Wihrs

Adm. Direktør

4030 7069

Skriv til Christian

Kontakt

Lars Bjørn Knudsen

Salgsdirektør

4012 2753

Skriv til Lars

Har du brug for en specifik medarbejder?

Find den rette her