Det siger kunderne

Kompetent projektstyring og kommunikation i øjenhøjde.

Sikkerhed for kvalitet til aftalt tid

"Ajcon har bygget for os igennem 25 år og er vores sikkerhed for kvalitet til aftalt tid. Ajcons specialviden indenfor frysehuse løfter dialogen op på et højt niveau og gør dem til en professionel sparringspartner i hele byggeprocessen."
Agri Norcold – Jan B. Nielsen, adm. direktør

Agri-Norcold – Nordeuropas største frostlager

Agri-Norcold, fødevareindustriens største servicepartner indenfor indfrysning, frostvarehåndtering og lagring af fødevarer i Danmark, er blandt de kunder, som Ajcon har haft et langvarigt samarbejde med. Ajcon har stået for byggeriet af virksomhedens otte frostvareterminaler bestående af i alt 750.000 m3 frostlagre, herunder Nordeuropas største frysehus centralt placeret i Vejen med en nylig udvidelse på 14.000m2, hvor optimering af logistikken har været i fokus. Ajcon A/S har bygget for Agri-Norcold i Tilst, Nykøbing Mors, Ålborg, Padborg, Hobro og Hasselager.

Fra Agri-Norcold lyder det: ”Når vi bygger nyt eller udvider, vælger vi først og fremmest en troværdig entreprenør med stærke faglige kundskaber. Samtidig er det vigtigt, at der er en god kemi i byggeperioden. Vi har brugt Ajcon gennem en lang årrække, fordi de leverer et godt og professionelt stykke arbejde - og til tiden. Vi kender deres kompetencer, og deres erfaring med at bygge frysehuse er meget værd. For os er specialistviden vigtig – og den har Ajcon. Det er jo vigtigt for os at få sparring omkring de tanker, vi har. Sammen drøfter vi ideerne hen over bordet og kan på den måde kortlægge, hvad der kan realiseres. Ajcon omdanner tanker og ideer til virkelighed. Med Ajcon har vi en sikkerhed for, at det er dygtige folk, vi har med at gøre. Vi vælger Ajcon, fordi vi ved, at de leverer god kvalitet hver gang, og så ved vi, at vi ikke skal til at udbedre skader bagefter. De leverer et ordentligt og professionelt stykke arbejde – første gang. Vi ved, hvad vi får: god kvalitet til den aftalte tid.

Læs mere om frysehuse/frostvareterminaler/frostlagre her


Tilbage til oversigten
Print Friendly, PDF & Email
Agri-Norcold Vejen
Agri-Norcold Padborg

Har du brug for rådgivning?

Kontakt

Christian Wihrs

Adm. Direktør

4030 7069

Skriv til Christian

Har du brug for en specifik medarbejder?

Find den rette her