Det siger kunderne

Kompetent projektstyring og kommunikation i øjenhøjde

Sole Gruppen

”Med en spidskompetence indenfor køl og frys ved Ajcon, hvordan man bygger køle- og frysehuse, og vi føler os trygge ved at lægge arbejdet i deres hænder.”
Sole Gruppen – Jørgen Pedersen, adm. direktør

Ajcon A/S har af flere omgange leveret byggerier til Sole Gruppen A/S, der er en af verdens største producenter af pelsdyrfoder og består af foderfabrik, minkfarme, pelseri og landbrug. Senest har Ajcon stået for opførelsen af et 3000 m2 stort byggeri i Hedensted, herunder et 2400 m2 stort frostlager for oplag af råvarer. Dertil kommer 4500 m2 udvendig belægning.

Fra Sole Gruppen lyder det: ”Når vi skal bygge nyt, er det afgørende for os at vælge en entreprenør, som er specialist indenfor køl og frys. Det er vigtigt, at entreprenøren kan levere til den aftalte tid og til den aftalte pris. Med en spidskompetence indenfor køl og frys ved Ajcon, hvordan man bygger køle- og frysehuse, og vi føler os trygge ved at lægge arbejdet i deres hænder. Derfor vælger vi Ajcon, når vi skal bygge. Ajcon har indfriet alle vores forventninger til tid, økonomi og kvalitet – hver gang.

Vi er fuldt ud tilfredse. 

Læs mere om køle/frysehuse her.


Tilbage til oversigten
Print Friendly, PDF & Email

Har du brug for rådgivning?

Kontakt

Christian Wihrs

Adm. Direktør

4030 7069

Skriv til Christian

Har du brug for en specifik medarbejder?

Find den rette her