Agri-Norcold A/S, Vejen

Nordeuropas største frysehus!

Ajcon A/S har i totalentreprise projekteret og bygget Nordeuropas største frysehus, centralt placeret i Vejen med en udvidelse på 14.000m2, hvor optimering af logistikken har været i fokus.

Byggeriet bestod af en pladefryser-bygning, frostlager og forgang mm., som blandt andet anvendes til pladefrysning, kølelagring, hurtig indfrysning, omladning, optøning og fryselagring.

Anvendelse af de specialkompetencer vi har indenfor køl og frost på vores egen tegnestue, samt egenproduktion fra værksted og montage af sandwichelementer, medvirker til at hele projektet er gennemført sikkert i en høj kvalitet.

Ajcon A/S har gennem de sidste 25 år bygget mere end 716.000 m3 frostlagre for Agri-Norcold. Vores byggerier for Agri-Norcold fordeler sig på otte forskellige frostvareterminaler, som vore medarbejdere på tegnestue og i byggeafdelingen efterhånden kender rigtig godt.

Ajcon's tegnestue: http://ajcon.dk/ajcon-project

Ajcon's egenproduktion: http://ajcon.dk/egenproduktion

Agri-Norcold har specialiseret sig inden for indfrysning, frostvarehåndtering og lagring af fødevarer, og er førende indenfor sit område.

Tilbage til oversigten
Print Reference

Byggefakta

Byggeri: 
Frysehus
Kunde: 
Agri-Norcold A/S
Byggeår: 
2003
Areal: 
14.000 m2
By: 
Vejen

Har du brug for rådgivning?

Kontakt

Christian Wihrs

Adm. Direktør

4030 7069

Skriv til Christian

Har du brug for en specifik medarbejder?

Find den rette her