Transport

Byggeri til transportcentre og domiciler med fokus på logistikken

Totalentrepriser der effektiviserer logistikken

Det er de små ting, der gør den store forskel i dagligdagen, når man beskæftiger sig med transport og logistik. Byggeri til transportsektoren kræver indsigt i, hvordan man optimerer logistikken bedst muligt, lige fra tilkørselsforhold til pålæsning og aflæsning. Ajcon A/S har bygget for nogle af Danmarks største transport- og logistikvirksomheder, så vi kender de daglige rutiner indenfor branchen og har fokus på de byggetekniske løsninger, der kan effektivisere de daglige arbejdsgange. Fra Danmarks største transportcentre til lokale transportfirmaers domiciler og terminaler. Hos Ajcon A/S har vi kompetencen og den viden, der skal til for at optimere logistikken og levere den helt rigtige byggeløsning. Til transportbranchen leverer vi typisk byggerier med:

 • Overordnet fokus på bygningsanvendelse i forhold til intern og ekstern logistik
 • Slidstærke og rengøringsvenlige materialeoverflader
 • Minimering af påkørselsrisiko fra lastbiler
 • Fokus på udvendige afvandingsarealer med udskiller
 • Udvendige belægninger til tung trafik
 • Fokus på lyd, lys, akustik og brandforhold
 • Energibesparende tiltag

Den helt rigtige byggeløsning sikrer en effektiv dagligdag, forkortede ventetider, optimeret tildokningstid og energibesparelser. Det er et fremtidssikret byggeri, der vil fungere mange år frem i tiden.

Vil du vide, hvad vores kunder siger om os?

Læs mere her

 • ”Ajcon er en troværdig og professionel samarbejdspartner, der lever op til vores kriterier for kvalitet og pris. Ajcon leverer efter aftale og til aftalte tidspunkt. Der er ikke en finger at sætte på det. Vi er godt tilfredse”
  Claus Gutfeldt, Projektleder
 • ”Ajcon leverer professionelle totalløsninger med fokus på energioptimering, som giver os betydelige driftsbesparelser og stærke konkurrencefordele. Med Ajcon ved roret får vi den rette know how, ærlighed og sikkerhed for et ordentligt byggeri. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med Ajcon.”
  Ove Søltoft, speditør, ejer
 • "Ajcon har bygget for os igennem 25 år og er vores sikkerhed for kvalitet til aftalt tid. Ajcons specialviden indenfor frysehuse løfter dialogen op på et højt niveau og gør dem til en professionel sparringspartner i hele byggeprocessen."
  Agri Norcold – Jan B. Nielsen, adm. direktør

Har du brug for rådgivning?

Kontakt

Christian Wihrs

Adm. Direktør

4030 7069

Skriv til Christian

Har du brug for en specifik medarbejder?

Find den rette her

Vi har bygget for