Catering

Totalløsninger - fra rum til reol.

Totalløsninger - med fokus på energioptimering

40 års kompetence indenfor erhvervsbyggeri til fødevareindustrien har været udgangspunktet for vores specialisering i totalentrepriser til cateringbranchen. Energioptimering, effektivitet og funktionalitet omkring logistik og håndtering af fødevarer er omdrejningspunktet, uanset om vi bygger domiciler med tilhørende kølehuse, kranlagre, pakketerminaler eller højlagre. Vi leverer ikke blot byggeriet i totalentreprise men hele totalløsninger indenfor kølerum, inklusiv reolsystemer, hvis det ønskes. Vores løsninger til cateringbranchen er typisk byggerier til opbevaring af dybfrosne og nedkølede fødevarer samt kolonial og konserves til storkøkkener. Der er typisk fokus på:

 • Et høj hygiejneniveau
 • En effektiv logistik og håndtering af fødevarer
 • Slidstærke og rengøringsvenlige materialeoverflader
 • Teknisk korrekte samlinger ved gulv, væg, tag, porte og døre
 • Afbrydelse af kuldebroer mellem bygningsdele for at undgå kondensproblemer
 • Fokus på lyd, akustik og brandforhold
 • Energibesparende tiltag og overholdelse af energikrav

Den helt rigtige byggeløsning til cateringbranchen optimerer håndtering og logistik af fødevarerne, herunder vareind- og udlevering gennem fokus på rampehøjder, opmarchområder, plukkelager, truckladning, tildokningsarealer og meget mere.

Vil du vide, hvad vores kunder siger om os?

Læs mere her

 • ”Ajcon er en troværdig og professionel samarbejdspartner, der lever op til vores kriterier for kvalitet og pris. Ajcon leverer efter aftale og til aftalte tidspunkt. Der er ikke en finger at sætte på det. Vi er godt tilfredse”
  Claus Gutfeldt, Projektleder
 • ”Ajcon leverer professionelle totalløsninger med fokus på energioptimering, som giver os betydelige driftsbesparelser og stærke konkurrencefordele. Med Ajcon ved roret får vi den rette know how, ærlighed og sikkerhed for et ordentligt byggeri. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med Ajcon.”
  Ove Søltoft, speditør, ejer
 • "Ajcon har bygget for os igennem 25 år og er vores sikkerhed for kvalitet til aftalt tid. Ajcons specialviden indenfor frysehuse løfter dialogen op på et højt niveau og gør dem til en professionel sparringspartner i hele byggeprocessen."
  Agri Norcold – Jan B. Nielsen, adm. direktør

Har du brug for rådgivning?

Kontakt

Christian Wihrs

Adm. Direktør

4030 7069

Skriv til Christian

Har du brug for en specifik medarbejder?

Find den rette her

Vi har bygget for