Om Ajcon A/S

Specialiseret byggeteknisk know how, opbygget gennem årtier.
Vi gør vores kunder tilfredse – igen og igen

Om Ajcon A/S

Ajcon Entreprenør- og Ingeniørfirma A/S har siden 1975 skabt byggetekniske løsninger funderet på vores særlige specialistkompetencer.

Ajcon A/S er i dag en førende entreprenør indenfor byggeri til levnedsmiddelindustrien, transportsektoren og cateringbranchen i Danmark og har de senere år også skabt stærke referencer indenfor pharma industrien. Vi tilbyder:

 • Totalentrepriser
 • Projektering
 • Hovedentrepriser
 • Fagentrepriser

Uanset hvilken type erhvervs- og industribyggeri det drejer sig om, er vores omdrejningspunkt altid byggetekniske løsninger, udviklet med et skarpt arkitektonisk øje. Vores DNA kombinerer entreprenørens kompetencer med ingeniørens know how. Vi har gennem tiden markeret os som en førende entreprenør indenfor byggeri til levnedsmiddel, transport og catering, og vores mål er fortsat at være førende i udviklingen af ny teknologi på det byggetekniske område. Derfor lægger vi også stor vægt på at opsamle, fastholde og videreudvikle ny viden og kompetence. Vi bygger for såvel store som små virksomheder, der har høje kvalitetskrav. Fælles for dem er, at de er kompromisløse, når det kommer til at finde den helt rigtige løsning.

 

  

 

 

 

 • ”Ajcon er en troværdig og professionel samarbejdspartner, der lever op til vores kriterier for kvalitet og pris. Ajcon leverer efter aftale og til aftalte tidspunkt. Der er ikke en finger at sætte på det. Vi er godt tilfredse”
  Claus Gutfeldt, Projektleder
 • ”Ajcon leverer professionelle totalløsninger med fokus på energioptimering, som giver os betydelige driftsbesparelser og stærke konkurrencefordele. Med Ajcon ved roret får vi den rette know how, ærlighed og sikkerhed for et ordentligt byggeri. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med Ajcon.”
  Ove Søltoft, speditør, ejer
 • "Ajcon har bygget for os igennem 25 år og er vores sikkerhed for kvalitet til aftalt tid. Ajcons specialviden indenfor frysehuse løfter dialogen op på et højt niveau og gør dem til en professionel sparringspartner i hele byggeprocessen."
  Agri Norcold – Jan B. Nielsen, adm. direktør

Vi har bygget for