Fødevarer

Byggeri med byggeteknisk knowhow til fødevareindustrien.

Erhvervsbyggeri til fødevareproduktion

Som specialister indenfor industribyggeri til fødevareproduktion har vi oparbejdet en dyb indsigt i levnedsmiddelindustriens særlige behov. På baggrund af denne viden udvikler vi byggetekniske løsninger, der overholder de nyeste standarder indenfor håndtering af fødevarer. Et særligt højt hygiejneniveau er naturligvis omdrejningspunktet, uanset om der er tale om udvikling af nye byggetekniske løsninger eller brug af mere gængse byggeprincipper. Med Ajcon A/S som byggepartner får du en byggespecialist, der kender kravene omkring fødevareproduktion og derfor forstår virksomhedens behov. Det letter dialogen og styrker samarbejdet omkring vores fælles mål: en fremtidssikret byggeteknisk løsning af høj kvalitet.

Fælles for vores byggerier til fødevareproduktion er:

 • Et højt hygiejneniveau
 • Energibesparende tiltag og overholdelse af energikrav
 • Teknisk korrekte samlinger ved gulv, væg, tag, porte og døre
 • Slidstærke og rengøringsvenlige materialeoverflader
 • Afbrydelse af kuldebroer mellem bygningsdele for at undgå kondensproblemer
 • Fokus på lyd, akustik og brandforhold

Når vi bygger til fødevareindustrien er omdrejningspunkterne altid et effektivt produktionsflow, hvor hygiejne er i højsædet. Inddeling mellem høj- og lavrisikoområder og håndtering af veterinærgodkendelser er en naturlig del heraf.

Vil du vide, hvad vores kunder siger om os?

Læs mere her

 • ”Ajcon er en troværdig og professionel samarbejdspartner, der lever op til vores kriterier for kvalitet og pris. Ajcon leverer efter aftale og til aftalte tidspunkt. Der er ikke en finger at sætte på det. Vi er godt tilfredse”
  Claus Gutfeldt, Projektleder
 • ”Ajcon leverer professionelle totalløsninger med fokus på energioptimering, som giver os betydelige driftsbesparelser og stærke konkurrencefordele. Med Ajcon ved roret får vi den rette know how, ærlighed og sikkerhed for et ordentligt byggeri. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med Ajcon.”
  Ove Søltoft, speditør, ejer
 • "Ajcon har bygget for os igennem 25 år og er vores sikkerhed for kvalitet til aftalt tid. Ajcons specialviden indenfor frysehuse løfter dialogen op på et højt niveau og gør dem til en professionel sparringspartner i hele byggeprocessen."
  Agri Norcold – Jan B. Nielsen, adm. direktør

Har du brug for rådgivning?

Kontakt

Christian Wihrs

Adm. Direktør

4030 7069

Skriv til Christian

Har du brug for en specifik medarbejder?

Find den rette her

Vi har bygget for