Erhvervsbyggeri til fødevareproduktion
Som specialister indenfor industribyggeri til fødevareproduktion har vi oparbejdet en dyb indsigt i levnedsmiddelindustriens særlige behov. På baggrund af denne viden udvikler vi byggetekniske løsninger, der overholder de nyeste standarder indenfor håndtering af fødevarer. Et særligt højt hygiejneniveau er naturligvis omdrejningspunktet, uanset om der er tale om udvikling af nye byggetekniske løsninger eller brug af mere gængse byggeprincipper. Med Ajcon A/S som byggepartner får du en byggespecialist, der kender kravene omkring fødevareproduktion og derfor forstår virksomhedens behov. Det letter dialogen og styrker samarbejdet omkring vores fælles mål: en fremtidssikret byggeteknisk løsning af høj kvalitet.
Fælles for vores byggerier til fødevareproduktion er:
- Et højt hygiejneniveau
- Energibesparende tiltag og overholdelse af energikrav
- Teknisk korrekte samlinger ved gulv, væg, tag, porte og døre
- Slidstærke og rengøringsvenlige materialeoverflader
- Afbrydelse af kuldebroer mellem bygningsdele for at undgå kondensproblemer
- Fokus på lyd, akustik og brandforhold
Når vi bygger til fødevareindustrien er omdrejningspunkterne altid et effektivt produktionsflow, hvor hygiejne er i højsædet. Inddeling mellem høj- og lavrisikoområder og håndtering af veterinærgodkendelser er en naturlig del heraf.