Ajcon Project

Det vigtige forarbejde
Vi lytter til bygherrens ønsker og visioner – før, under og efter byggeriet.

Specialister i byggetekniske løsninger

Ajcon Project er en særskilt division i Ajcon, hvis opgave er at projektere alle vores byggeprojekter. Afdelingen er derfor en meget vigtig del af Ajcon, da det er her fundamentet for alle vores byggerier lægges.

Når en ny opgave lander hos Ajcon, er det Ajcon Project, der har ansvaret for hele den indledende proces, der ligger forud for selve byggeriet. Ajcon Project står for at undersøge, hvad der praktisk og lovmæssigt kan lade sig gøre samt for at tegne og beregne, hvordan bygningerne skal konstrueres, så de både opfylder kundens ønsker – og samtidig overholder alle gældende regler for byggegrunden og selve byggeriet. 
 

Teamet bag hvert projekt

Hvert byggeprojekt har et Ajcon Project-team tilknyttet. Det består typisk af en ingeniør, der har ansvaret for at dimensionere projektet, en bygningskonstruktør, der har den faglige og tekniske knowhow, og en teknisk assistent, der står for at tegne og assistere hele processen. Denne kombination af kompetencer gør Ajcon Project til stærke specialister i byggetekniske løsninger til fødevareindustrien, pharma industrien, transportsektoren og catering. De har alle mange års erfaring indenfor området, og sammen udtænker og tegner de kundetilpassede løsninger, baseret på teknik, arkitektur, materialevalg og en sund økonomisk indsigt. 

Vigtigheden af visualiseringerne

Der findes forskellige typer af projektvisualiseringer, som kan udarbejdes for at give en så præcis skildring af byggeprojektet som muligt. Der opereres her med snit-, facade- og plantegninger, der hver især kan bidrage med en særlig vinkel og vigtige detaljer for projektet. Der anvendes højtudviklede tegne- og beregningsprogrammer, som er med til at fremme samarbejdet imellem de implicerede teknikere. Dermed sikres en effektiv og hurtig proces.

Ajcon Project indgår gerne i samarbejde med andre arkitekter, rådgivere og ingeniører om fælles projekter.

Kontakt os for at høre mere om mulighederne.

  • ”Ajcon er en troværdig og professionel samarbejdspartner, der lever op til vores kriterier for kvalitet og pris. Ajcon leverer efter aftale og til aftalte tidspunkt. Der er ikke en finger at sætte på det. Vi er godt tilfredse”
    Claus Gutfeldt, Projektleder
  • ”Ajcon leverer professionelle totalløsninger med fokus på energioptimering, som giver os betydelige driftsbesparelser og stærke konkurrencefordele. Med Ajcon ved roret får vi den rette know how, ærlighed og sikkerhed for et ordentligt byggeri. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med Ajcon.”
    Ove Søltoft, speditør, ejer
  • "Ajcon har bygget for os igennem 25 år og er vores sikkerhed for kvalitet til aftalt tid. Ajcons specialviden indenfor frysehuse løfter dialogen op på et højt niveau og gør dem til en professionel sparringspartner i hele byggeprocessen."
    Agri Norcold – Jan B. Nielsen, adm. direktør

Vi har bygget for