Egenproduktion

Specialiseret håndværk og montage.
Vi styrker bygherrens konkurrenceevne med ny teknisk viden

Fagentrepriser fra produktion til montage

I vores egenproduktion udfører vi specialtilpassede opgaver og fagentrepriser med hovedvægt på byggetekniske isoleringsopgaver, løsninger til køle- og fryserum samt nyindretning og renovering af produktionslokaler.

Vores medarbejdere er højt kvalificerede fagfolk, der udfører fagentrepriser, hvor der stilles særlige krav til et højt fagligt eller teknisk niveau. Ved at fastholde vores medarbejdere bibeholder vi mange års erfaringer og know how indenfor det byggetekniske håndværk – kompetencer, som er opnået gennem mange år ved at løse tilsvarende opgaver. Vores værksted fremstiller specialemner i rustfrit stål, aluminium og stål m.m., som indgår i de enkelte byggeopgaver.

Ajcon montageafdeling er specialister i levering og montering af sandwichpaneler med yderside af stålplade og en kerne af isolering.

Panelerne leveres til alle former for erhverv – og industribyggerier og bruges hovedsagelig til:

  • Facader
  • Indervægge
  • Lofter

Der udover står montageafdelingen for finish i forbindelse med inddækninger og tætte samlinger til byggerier med særligt høje hygiejne krav, typisk indenfor fødevareindustrien.

Montageafdelingen kan dermed sikre en høj finish på byggeriet.

Med vores egenproduktion kan vi sikre kvaliteten og højne byggeriets finish på de gennemførte entrepriser. Ajcons fuldt udstyrede servicevogne er med til at sikre en hurtig og effektiv løsning af entreprisen – til alles fordel.

Udvalgte referencer

Se alle referencer

Har du brug for rådgivning?

Kontakt

Torben Skov

Entrepriseleder

7943 5224

Skriv til Torben

Kontakt

Timm Tillisch Svendsen

Projektleder

2034 0077

Skriv til Timm

Har du brug for en specifik medarbejder?

Find den rette her

Vi har bygget for