Erhverv & Industri

Domicilbyggeri til administration, produktion og lager.

Erhvervsbyggeri – fra domiciler til lagerhaller

Domiciler er et vidt begreb. Men uanset hvilken byggeteknisk løsning vi taler om, har Ajcon A/S kompetencen og erfaringen med at bygge moderne erhvervsbyggeri. Fra administrationsbygninger til lagerfaciliteter – så er den røde tråd funktionelt kvalitetsbyggeri - leveret til tiden. Ajcon A/S arbejder med totalentrepriser indenfor alle brancher og har leveret alle former for byggeri til erhverv og industri både i Danmark og i udlandet.

En tæt dialog med vores kunder er altafgørende i ethvert byggeprojekt. Kontakt os derfor til en uforpligtende snak om de særlige behov, som netop din virksomhed har – eller find inspiration i nedenstående referencebyggerier.

Går du i byggetanker? Så kontakt os og få inspiration!

Kontakt os

  • ”Ajcon er en troværdig og professionel samarbejdspartner, der lever op til vores kriterier for kvalitet og pris. Ajcon leverer efter aftale og til aftalte tidspunkt. Der er ikke en finger at sætte på det. Vi er godt tilfredse”
    Claus Gutfeldt, Projektleder
  • ”Ajcon leverer professionelle totalløsninger med fokus på energioptimering, som giver os betydelige driftsbesparelser og stærke konkurrencefordele. Med Ajcon ved roret får vi den rette know how, ærlighed og sikkerhed for et ordentligt byggeri. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med Ajcon.”
    Ove Søltoft, speditør, ejer
  • "Ajcon har bygget for os igennem 25 år og er vores sikkerhed for kvalitet til aftalt tid. Ajcons specialviden indenfor frysehuse løfter dialogen op på et højt niveau og gør dem til en professionel sparringspartner i hele byggeprocessen."
    Agri Norcold – Jan B. Nielsen, adm. direktør

Har du brug for rådgivning?

Kontakt

Christian Wihrs

Adm. Direktør

4030 7069

Skriv til Christian

Har du brug for en specifik medarbejder?

Find den rette her

Vi har bygget for