Claus Sørensen A/S, Hirtshals

Stor udvidelse med nyt frosthøjlager til Claus Sørensen, Hirtshals

Udvidelsen af Claus Sørensens faciliteter i Hirtshals udgør i alt 6.000 m2. Der er tale om et 4.500 m2 stort frosthøjlager til frosset fisk af forskellig art og ca. 1.500 m2 yderlige byggeri til teknik og sorteringsområde, herunder også en forgang.

Afdelingen i Hirtshals er Claus Sørensens flagskib indenfor pakning af fiskeprodukter. Her er der stor viden om håndtering og forarbejdning af fisk og skaldyr. Robotteknologi og konstant fokus på at udvikle processer i produktionen sikrer kunderne detailpakkede produkter af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Afdelingen i Hirtshals er centralt placeret ved kajkanten i Danmarks største færgehavn med ruter til Norge, Færøerne og Island. Færgehavnen, der tilmed også er en af de største fiskerihavne, ligger tæt på motorvej E39 og jernbanegods-terminalen (ultimo 2016), hvorfra der er videre adgang til og fra Europa.

Claus Sørensen i Hirtshals råder over 5.000 m2 køle- og 106.460 m2 frysehus og der tilhørende indfrysningskapacitet til kartonvarer og fersk fisk.

Claus Sørensen A/S råder over køle- og frysehuse med en samlet kapacitet på 800.000 m2 og en indfrysningskapacitet på ca. 1.800 ton i døgnet.

Ajcon A/S har i mere end 25 år stået bag byggerier til Claus Sørensen A/S. Se alle vores byggerier for Claus Sørensen A/S her:

Tilbage til oversigten
Print Reference

Byggefakta

Kunde: 
Claus Sørensen A/S
Byggeår: 
2016
By: 
Hirtshals

Har du brug for rådgivning?

Kontakt

Christian Wihrs

Adm. Direktør

4030 7069

Skriv til Christian

Kontakt

Lars Bjørn Knudsen

Salgsdirektør

4012 2753

Skriv til Lars

Har du brug for en specifik medarbejder?

Find den rette her