Claus Sørensen A/S, Vejle

Kæmpe kølelager til Claus Sørensen, Terminal Vejle Nord

Ajcon A/S har i mere end 25 år været involveret i de byggerier som Claus Sørensen A/S har gennemført. Denne gang har vi stået for opførelsen af et kølelager på 2.800 m³ og en frostlagerkapacitet på 294.700 m³ i Vejle Nord terminalen.

Som ved mange andre Ajcon-projekter af denne type, har vores in house tegnestue - http://ajcon.dk/ajcon-project - stået for projektering af det samlede byggeri incl. granskning af samlingsdetaljer og knudepunkter. Den indledende granskning i samarbejde med vores egenproduktion og projektledelsen på byggepladsen, sikrer at erfaring med tilsvarende projekter anvendes i 1:1 og risiko for fejl reduceres. Vores plade- og smedeværksted har produceret ophængningssystem og inddækninger m.v. til vores egenproduktion. Vi sikrer dermed en komplet systemleverance baseret på mere end 45 års viden og erfaring med etablering af køle- og frysehuse.

Claus Sørensen A/S i Vejle er et knudepunkt for indfrysning og lagring af kød- og brødprodukter fra nogle af landets største fødevareproducenter. Afdelingen kan med sine kvalitetsstandarder håndtere produkter til afsætning i hele verden. 

Claus Sørensen A/S råder over køle- og frysehuse med en samlet kapacitet på 800.000 kubikmeter og en indfrysningskapacitet på ca. 1800 tons i døgnet.

Tilbage til oversigten
Print Reference

Byggefakta

Byggeri: 
Køle- og frostlager
Kunde: 
Claus Sørensen A/S
Areal: 
2.800 m3 køl og 294.700 m3 frostlager
By: 
Vejle

Har du brug for rådgivning?

Kontakt

Christian Wihrs

Adm. Direktør

4030 7069

Skriv til Christian

Kontakt

Lars Bjørn Knudsen

Salgsdirektør

4012 2753

Skriv til Lars

Har du brug for en specifik medarbejder?

Find den rette her