Claus Sørensen A/S, Vejle

Kæmpe kølelager til Claus Sørensen, Terminal Vejle Nord

Ajcon A/S har i mere end 25 år været involveret i de byggerier som Claus Sørensen A/S har gennemført. Denne gang har vi stået for opførelsen af et kølelager på 2.800 m³ og en frostlagerkapacitet på 294.700 m³ i Vejle Nord terminalen.

Som ved mange andre Ajcon-projekter af denne type, har vores in house tegnestue - http://ajcon.dk/ajcon-project - stået for projektering af det samlede byggeri incl. granskning af samlingsdetaljer og knudepunkter. Den indledende granskning i samarbejde med vores egenproduktion og projektledelsen på byggepladsen, sikrer at erfaring med tilsvarende projekter anvendes i 1:1 og risiko for fejl reduceres. Vores plade- og smedeværksted har produceret ophængningssystem og inddækninger m.v. til vores egenproduktion. Vi sikrer dermed en komplet systemleverance baseret på mere end 45 års viden og erfaring med etablering af køle- og frysehuse.

Claus Sørensen A/S i Vejle er et knudepunkt for indfrysning og lagring af kød- og brødprodukter fra nogle af landets største fødevareproducenter. Afdelingen kan med sine kvalitetsstandarder håndtere produkter til afsætning i hele verden. 

Claus Sørensen A/S råder over køle- og frysehuse med en samlet kapacitet på 800.000 kubikmeter og en indfrysningskapacitet på ca. 1800 tons i døgnet.

Tilbage til oversigten
Print Reference

Byggefakta

Byggeri: 
Køle- og frostlager
Kunde: 
Claus Sørensen A/S
Areal: 
2.800 m3 køl og 294.700 m3 frostlager
By: 
Vejle

Har du brug for rådgivning?

Kontakt

Christian Wihrs

Adm. Direktør

4030 7069

Skriv til Christian

Har du brug for en specifik medarbejder?

Find den rette her