Novo Nordisk PS Warehouse i Hillerød

Nye faciliteter til køle-, frost- og enzymlager.

Opgaven udføres i fagentreprise, og omfatter levering og montering af sandwichpaneler incl. døre og diverse tilpasninger m.v., 

Vores egenproduktion er specialister i levering og montering af sandwichpaneler med yderside af stålplade og en kerne af isolering som hovedsagligt anvendes til facader, indervægge og lofter i køle- og frysehuse samt lagerbygninger. Afhægig af opgavens beskaffenhed og krav til varme-/kuldeisolering eller brandmodstandsevne, leveres panelerne med opskummet isolering eller mineraluld. Der er mulighed for at vælge panelerne leveret i ønsket farve eller f.eks. med rustfri stålbeklædning m.v.

Opgaven er del af et større byggeri på 21.000 kvadratmeter, som består af en række funktionsadskilte lagerenheder, der hver især danner rammen om en specifik lagerfunktion – køle-, frost-, syre/base-, brand-, og enzymlager – med tilhørende varemodtagelse samt renrumslaboratorier og administrationsfaciliteter. Ajcon entreprenør- og ingeniørfirma A/S har udført køle- og frostlageret samt enzymlageret.

 

 

Tilbage til oversigten
Print Reference

Byggefakta

Byggeri: 
PS Warehouse
Kunde: 
Novo Nordisk
Byggeår: 
2017
Areal: 
21.000 m2
By: 
Hillerød

Har du brug for rådgivning?

Kontakt

Christian Wihrs

Adm. Direktør

4030 7069

Skriv til Christian

Har du brug for en specifik medarbejder?

Find den rette her