Det siger kunderne

Kompetent projektstyring og kommunikation i øjenhøjde.

JN Spedition – Grønne totalløsninger

”Ajcon leverer professionelle totalløsninger med fokus på energioptimering, som giver os betydelige driftsbesparelser og stærke konkurrencefordele. Med Ajcon ved roret får vi den rette know how, ærlighed og sikkerhed for et ordentligt byggeri. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med Ajcon.”
Ove Søltoft, speditør, ejer

JN Spedition har to gange valgt Ajcon A/S som byggepartner, sidst i Køge, hvor der blev opført et nyt frosthøjlager med køleinstallationer, mobilreoler, tørvare- og kølelager samt ny forgang og administration. Det nye højlager er bygget ud fra innovative og grønne standarder. Ajcon har leveret professionelle totalløsninger med fokus på energioptimering, som har givet kunden betydelige driftsbesparelser.

”Med Ajcon ved roret får vi den rette know how, ærlighed og sikkerhed for et ordentligt byggeri. Begge gange har Ajcon været færdige med byggeriet før tid og altid overholdt alle budgetter. Det sparer os for mange penge at vælge en professionel entreprenør som med de rette ingeniørmæssige kompetencer kan rådgive os under processen. Det betyder, at vi kun skal forholde os til én byggepartner. Vi ved, hvem vi skal ringe til, hvis vi har spørgsmål eller en ting, vi gerne vil drøfte. Det sparer os for en masse tid, fordi vi kan fokusere på det, vi er gode til og lader Ajcon om det, de er bedst til – og det er gennemtænkte totalløsninger. Vi har aldrig oplevet en fejl i byggeriet i de løbende eftersyn - Man kan stole 100% på Ajcon.

Ajcon er en rigtig god samarbejdspartner at være i dialog med omkring de grønne og innovative tiltag i byggeriet. Der er i løbet af processen kommet mange innovative ideer og forslag på bordet fra begge parter, og det har højnet byggeudviklingen.”

JN spedition er et godt eksempel på en grøn løsning med fokus på energioptimering og ressourceanvendelse. Det er til stor gavn for virksomheder med frysehuse, at de kan spare energi og dermed optimere driften og skåne miljøet. 


Tilbage til oversigten
Print Friendly, PDF & Email
JN Spedition udenfor
JN Spedition indenfor

Har du brug for rådgivning?

Kontakt

Christian Wihrs

Adm. Direktør

4030 7069

Skriv til Christian

Har du brug for en specifik medarbejder?

Find den rette her