Totalløsninger - med fokus på energioptimering
40 års kompetence indenfor erhvervsbyggeri til fødevareindustrien har været udgangspunktet for vores specialisering i totalentrepriser til cateringbranchen. Energioptimering, effektivitet og funktionalitet omkring logistik og håndtering af fødevarer er omdrejningspunktet, uanset om vi bygger domiciler med tilhørende kølehuse, kranlagre, pakketerminaler eller højlagre. Vi leverer ikke blot byggeriet i totalentreprise men hele totalløsninger indenfor kølerum, inklusiv reolsystemer, hvis det ønskes. Vores løsninger til cateringbranchen er typisk byggerier til opbevaring af dybfrosne og nedkølede fødevarer samt kolonial og konserves til storkøkkener. Der er typisk fokus på:
- Et høj hygiejneniveau
- En effektiv logistik og håndtering af fødevarer
- Slidstærke og rengøringsvenlige materialeoverflader
- Teknisk korrekte samlinger ved gulv, væg, tag, porte og døre
- Afbrydelse af kuldebroer mellem bygningsdele for at undgå kondensproblemer
- Fokus på lyd, akustik og brandforhold
- Energibesparende tiltag og overholdelse af energikrav
Den helt rigtige byggeløsning til cateringbranchen optimerer håndtering og logistik af fødevarerne, herunder vareind- og udlevering gennem fokus på rampehøjder, opmarchområder, plukkelager, truckladning, tildokningsarealer og meget mere.